Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

Nieuw in Cityplaza

NIX & NIX

Bioscoop Wolff in Nieuwegein 

Een avondje uit naar de bioscoop was nog nooit zo leuk als bij bios Wolff Cityplaza in Nieuwegein! Of het nu gaat om een eerste date, een kinderfeestje, met je vrienden naar de unieke Bier, Burgers & Blockbuster avond speciaal voor mannen gaan of de nieuwste film op de Ladies Night met je moeder bekijken. Bij Wolff bioscoop heb je altijd een geslaagde filmervaring!

Drie zalen, comfortabele grote stoelen en digitaal beeld, maar altijd een informele, persoonlijke sfeer. De geur van popcorn komt je al tegemoet, de rode pluche stoelen wachten op je; veel plezier bij de film!

Bereikbaarheid Nieuwegein Bioscoop 

Tijdens winkeltijden kun je het beste de auto parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum Cityplaza. Van maandag tot en met zaterdag kun je na 20:00 uur gratis parkeren op parkeerterrein P-West, op zondag is dit na 18:00 uur.
Kom je met het openbaar vervoer, dan neem je bus 74 of 77; met de tram lijn 60 of 61. De halte Stadscentrum is voor de deur.

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.