Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Winkels

Restaurant Nieuwegein

Wil je gezellig uit eten in Nieuwegein, dan zijn de restaurants hier zijn erg gevarieerd. Met de vele internationale keukens in Winkelcentrum Cityplaza zijn veel smaken van over de hele wereld vertegenwoordigd. Of je nu houdt van tapas, sushi of Grieks: voor iedere smaak en prijsklasse is er iets te vinden in het winkelcentrum van Nieuwegein. Om de keuze voor het juiste restaurant eenvoudiger te maken tref je hieronder een handige overzichtslijst met de restaurants in Nieuwegein.

Uit eten in Nieuwegein – Cityplaza

Naast de verschillende soorten restaurants kun je tijdens of na een gezellig dagje winkelen genieten van een vers gezet kopje koffie met een lekkernij of een uitgebreide lunch in een van de lunchrooms. Gezellig met vrienden of vriendinnen onder elkaar, met het hele gezin of zakelijke relaties; winkelcentrum Cityplaza heeft altijd een restaurant dat past bij jouw wensen, trek en het moment.

Take away restaurants in Nieuwegein

Na een dagje veel lopen door het shoppen wil je bij thuiskomst maar een ding: relaxen en uiteraard niet meer nadenken over het eten. Heb je daardoor geen zin meer om te koken of boodschappen te doen? Cityplaza Nieuwegein heeft naast alle verschillende restaurants ook verschillende take away mogelijkheden. Kijk voor het ruime assortiment op de take away pagina. Wil je liever iets gemakkelijks eten, dan kun je genieten van een heerlijk frietje en een bijpassende snack van de snackbar.

Overzicht verschillende soorten restaurants

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende soorten restaurants in Nieuwegein? Onderstaand tref je een overzicht van het aanbod van alle restaurants in het winkelcentrum Cityplaza. Je kunt op één van de restaurants klikken om meer informatie over het desbetreffende restaurant te bekijken. Denk hierbij aan de openingstijden, het adres en de website om alvast de menukaart te bekijken en natuurlijk de mogelijkheid om jouw tafel te reserveren.

Kom binnenkort langs, geniet van de gastvrijheid en laat je culinair verrassen in één van de restaurants in Nieuwegein Cityplaza! Bon appetit!

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.