Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

Schoenenwinkel Nieuwegein 

Op zoek naar een schoenenwinkel in Nieuwegein? Kom dan gezellig langs in winkelcentrum Cityplaza. Het winkelcentrum heeft verschillende winkels waar je de beste schoenen, kinderschoenen of sneakers kunt kopen. Om ervoor te zorgen dat je jouw huidige schoenen niet stukloopt bij het zoeken naar die ene schoenenwinkel, hebben wij een handig overzicht gemaakt van de desbetreffende winkels.

Schoenenwinkels in Nieuwegein 

Met het aanbod van de schoenenwinkels in het winkelcentrum van Nieuwegein, vind je altijd wat je zoekt. Voor welke gelegenheid je ook op zoekt bent naar nieuwe schoenen. Het aanbod in Cityplaza is namelijk groot. De winkels zijn ruim uitgerust met collecties van heren-, dames- en kinderschoenen. Heb je nette schoenen nodig of eerder wandelschoenen voor een stevige tocht? Of ben je op zoek naar die ene sneaker die je al tijden wilt hebben? Kijk snel in het overzicht welke schoenenwinkels er allemaal in Cityplaza zijn te vinden zodat je precies weet waar je moet zijn.

Je kunt jouw huidige schoenen natuurlijk laten maken bij de schoenmaker. Deze specialist kan deze oude schoenen vakkundig weer als nieuw maken en adviseren over de beste schoenonderhoudsmiddelen.

Advies juiste schoenen & sneakers 

Nieuwe schoenen of een paar hippe sneakers kopen: het juiste paar geeft je een geweldig gevoel! Maar schoenen kunnen er nog zo fantastisch uitzien, ze moeten vooral lekker zitten. Bij de schoenenwinkels in Nieuwegein geven de vakkundige medewerkers je daarover uiteraard advies. Of je nu op zoek bent naar kinderschoenen met voldoende steun, hardloopschoenen voor je dagelijkse rondje lichaamsbeweging of een solide maar stijlvolle pump voor naar een bruiloft; de verkoopteams van iedere schoenenwinkel staan je graag te woord.

Openingstijden schoenenwinkels Nieuwegein 

Als wij één ding niet willen, dan is het dat de moed je in de schoenen zinkt omdat je voor een dichte deur staat. Daarom hebben wij een overzicht van de schoenenwinkels in Nieuwegein met de bijbehorende openingstijden. Klik in bovenstaand overzicht op een van de schoenenwinkels in Nieuwegein. De openingstijden komen dan direct tevoorschijn, zodat je direct weet wanneer je gezellig kunt langskomen.

De algemene en afwijkende openingstijden vind je bij openingstijden op deze website. 

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.