Vandaag geopend 12:00 - 17:00
Wintercity

Wintercity

7 december 2019 - 5 januari 2020

Met de kerstdagen in het vizier is het fijn inkopen doen op Cityplaza en met sfeervolle aankleding en winters entertainment is het alleen maar gezelliger! Kom jij ook?

Unieke schaatsbaan

Vanaf 7 december kun je komen schaatsen op circa 450 vierkante meter écht ijs! De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting en winterse taferelen. De toegangsprijs voor de ijsbaan is €6,50 inclusief schaatshuur. Klik hier voor alle informatie over de schaatsbaan!

Winters entertainment

Van 21 december tot en met 24 december is Raadstede helemaal in kerstsferen. Er staan verschillende kraampjes waar je op kunt warmen met warme chocomel én wat lekkers. Daarnaast is er tijdens deze dagen een divers aanbod aan entertainment die de sfeer helemaal compleet maakt! Geniet dagelijks van 13.00 tot 16.30 uur van entertainment van Join the Parade, Winter Wonderslee en Rudolf het rendier! 

Feestdagen

Op Eerste Kerstdag is Cityplaza gesloten. Tweede kerstdag is het winkelcentrum geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Parkeren in de parkeergarages is op Tweede Kerstdag helemaal GRATIS. Dinsdag 31 december trakteren wij vanaf 12.00 uur op oliebollen! Woensdag 1 januari 2020, Nieuwjaarsdag, is Cityplaza gesloten.

Winactie: schaatsen op Wintercity

Winactie: schaatsen op Wintercity

7 december 2019 - 5 januari 2020

Vanaf 7 december is het zover! Cityplaza heeft dan een unieke ijsbaan. In de periode van 7 december tot en met 5 januari kan er volop geschaatst worden op circa 450 m² écht ijs!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang korting op het schaatsen op Wintercity! 

IJspret
De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. De toegangsprijs voor de ijsbaan is €6,50 inclusief schaatshuur. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn niet toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf de zijlijn ook lekker genieten van de schaatsende bezoekers. Maar hoe leuk is het om zelf de ijzers onder te binden? Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment!

Openingstijden ijsbaan

De ijsbaan is van 7 december tot en met 5 januari geopend. Kijk hieronder voor het complete overzicht van de schaatsbaanopeningstijden.

 

Openingstijden ijsbaan 2019

 

Inschrijven schaatsen
Winactie: selfiespots Wintercity

Winactie: selfiespots Wintercity

26 november 2019

Vanaf 7 december is het Wintercity in Cityplaza Nieuwegein. Er is winters entertainment, een unieke schaatsbaan én er zijn leuke selfiespots! Maak jij een leuke selfie bij één van de selfiespots en plaats je die op social media? Dan maak je kans op fantastische prijzen! 

Hoe doe je mee?
Door heel Wintercity staan verschillende selfiespots, waar jij de leukste selfies kan maken voor op social media. Plaats je een selfie van jezelf bij één van de selfiespots? Dan maak je tweewekelijks kans op te gekke prijzen! 

Instagram: Deel jouw foto met #wintercity op je tijdlijn!
Facebook: Deel jouw foto onder dit bericht!

Maak kans op fantastische prijzen!
We geven t/m eind januari, iedere twee weken een prijs weg. Welke prijs dat is, maken we vooraf bekend! We maken een winnaar bekend via ons Facebook en Instagram kanaal. Bekijk hier welke prijzen je kan winnen:

  • Een kerststuk maken bij BloemenVaria
  • Een week lang gratis patat bij Bram Ladage
  • 250 oliebollen
  • Diner voor 2 personen bij Himalayam – Indiaas Nepalees restaurant
  • High Tea voor 4 personen bij Bagels & Beans
  • Lunch voor 4 personen bij Barista Cafe
  • Luxe feestdagen ontbijtpakket van Bakker Bart
  • Vissalade voor de feestdagen van de Volendammer Vishandel
  • Luxe lingerie set voor haar of hem
  • Kerstdiner voor uw huisdier van Pets PLace

Actiewoorden:
De actie loopt van 7 december 2019 t/m 31 januari 2020. Alle deelnemers kunnen maar 1 keer winnaar worden. De prijs is vooraf bepaald en is niet inwisselbaar voor contanten.