Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Wat is FitCity?

21 april 2022

Ook fit de zomer in? Cityplaza staat tijdens FitCity volledig in het teken van sport, inspiratie, fashion en food! 

Over FitCity

Inspireer jezelf tijdens FitCity met gezonde voeding, ontdek de laatste sport fashiontrends, sluit je aan bij gratis sportlessen en verrijk jezelf met weetjes over een gezonder leven. Tijdens het shoppen kom je overal leuke fittips tegen, ook serveren onze horeca-ondernemers speciale fitgerechten en is er in de passage volop inspiratie en sportfashion te zien! En als kers op de taart bieden we van 16 mei tot en met 17 juli deze gratis sportlessen aan...

Yoga Workout

“Zen”satie op een heerlijke en rustige zondagochtend? 🧘‍♀️ Kom tot rust en wordt bewust van je lichaam en je lichaamshouding. Strek die spieren, neem de tijd voor jezelf en start je zondag op de beste manier. Tijdens de workout ligt de nadruk op Pilates oefeningen voor sterke core-spieren met een vleugje yoga er overheen. Klinkt dit als de perfecte workout voor jou? Dan zien we jou graag bij de Yoga Workout!
-> Iedere zondagochtend van 10:00 tot 11:00

Me & My Mini Fit workout

Balans en ouderschap gaan niet altijd even goed samen. Het partnerschap, werk, gezin, sociale contacten én je gezondheid. Dat laatste is vaak het eerste wat sneuvelt tijdens drukke tijden. Terwijl juist gezond leven je meer energie geeft! Daarom kun je als ouder meedoen aan de Me & Mini workout!  Win win!
-> Iedere woensdagochtend van 10:00 tot 10:30

Bootcamp

Samen met je vrienden of collega’s aan de flink aan de bak? Of liever solo goed zwoegen? De bootcamp workout is optimaal geschikt voor de doorzetters en mensen die een stok achter de deur nodig hebben. Begin jouw weekend met een powerhour vol bootcampoefeningen, dumbbells, muziek en veel zweet onder begeleiding van een professional. 💦 Durf jij het aan?
-> Iedere zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00

Meld je via de buttons aan voor een gratis les! 👇