Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Citymeets, jouw plek om…

✔️ Het beste te halen uit je vergadering
✔️ Een rustige unieke plek te boeken
✔️ Even in een andere omgeving te zitten
✔️ Goed in de flow te blijven tot in de avonduren
✔️ Lunch te halen om de hoek

Welkom bij Citymeets

Citymeets is de unieke vergaderlocatie in Cityplaza. Het nieuwe totaalconcept biedt de mogelijkheid om tijdens werkdagen een rustige plek te boeken voor je meetings en brainstormsessies. 

Wat zit erbij?

De ruimte is voor maximaal 8 mensen te boeken. Toilet, wifi via het gastnetwerk van Cityplaza en een whiteboard is aanwezig. Daarbij is de ruimte voorzien van een Senseo koffiezetapparaat, thee en water.
Op een lege maag kan je natuurlijk niet werken. Gelukkig zitten er op loopafstand meer dan 10 verschillende lunchzaken om het meest lekkerste krachtvoer te halen. Zit je goed in de flow en kunnen jullie nog wel even door? Geen probleem! Je kan tot uiterlijk 21:30 uur blijven zitten op Boogstede 12.

Reserveren

Je boekt de locatie door te bellen (030-6330317), mailen (citymeets@deruilfabriek.nl) of langs te gaan bij De Ruilfabriek Conceptstore (boven de Starbucks). Je haalt de sleutel van de ruimte vooraf op, binnen openingstijden van De Ruilfabriek. De huurprijs van de ruimte bedraagt €25 per uur en je levert een borg in van €50. 

Dat is pas handig!

Geniet bij Citymeets van een heerlijke koffie of thee tijdens het harde werken. Na het werk kun je in het Cityplaza direct boodschappen doen en vanwege de gunstige ligging van CityMeets gebruik maken The Point. Hier heb je alle praktische zaken bij de hand zoals:

  • Pakket versturen of ophalen

  • Even een pasfoto maken of je telefoon opladen

  • Zelfs een foto afdrukken 

Zo maakt Cityplaza met Citymeets én The Point het jou zo gemakkelijk mogelijk!

 

blobid0.png

Locatie en praktische info

Citymeets bevindt zich in Cityplaza, in de binnenstad van Nieuwegein. Per fiets bereikbaar vanaf de Noordstedeweg. Er bevinden zich diverse parkeergarages bij het winkelcentrum. Bekijk hier alle parkeermogelijkheden. Parkeren is niet gratis, maar voor grotere gezelschappen kunnen wij uitrijkaarten organiseren (tegen vergoeding).

Adres
Boogstede 10
3431 HJ Nieuwegein
E: citymeets@deruilfabriek.nl

Citymeets is open op ma - vr, van 9.00-21.30h. Boeken op een ander moment kan op afspraak.


Annuleringsvoorwaarden | De reservering is 48 uur van tevoren te annuleren door te mailen naar citymeets@deruilfabriek.nl. In deze op maat gemaakte reservering zullen er in de offerte de annuleringsvoorwaarden vermeld staan. Ben je te laat met annuleren? Dan zal er € 25 in rekening gebracht worden. Dit geldt niet voor een flexwerkplek.