Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren?

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum Cityplaza dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Niels Keulen is leasing manager voor Winkelcentrum Cityplaza.

e-mail: niels.keulen@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein

Winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 50.400 m² waarin 167 winkels en restaurants zijn gevestigd. Cityplaza wordt jaarlijks door circa 6.7 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum Cityplaza

Stijn Timmermans is asset manager voor Winkelcentrum Cityplaza.

e-mail: stijn.timmermans@wereldhave.com

Hij beantwoordt graag al uw vragen over Winkelcentrum Cityplaza. 

 

Managementkantoor Cityplaza
Raadstede 2
3431 HA Nieuwegein

 

Winkelcentrum Cityplaza is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave.