Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je in Cityplaza altijd!  Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je in Cityplaza altijd! 
Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Back to school

21 augustus 2020

BACK TO SCHOOL? DAT LESJE KUN JE LEREN!

Na een heerlijke zomervakantie gaan we weer back to school. De eerste schooldag na de vakantie blijft spannend. Zowel voor de leerlingen, als ouders en docenten. Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je in Cityplaza altijd! 

LES 1 | 7:00 Start de dag met een powerontbijt
Het belangrijkste maal van de dag, dat is het ontbijt. Nodig voor de fietstocht naar school, de intensieve wiskundeles en het lesje gym. Ontbijten is dus niet alleen goed voor je, je kunt ook nog eens experimenteren met verschillende lekkere recepten. Vers brood van Bakker Bart is natuurlijk altijd genieten, maar een smoothie gemaakt van vers fruit van Atlas Versmarkt of  of Albert Heijn zorgt er ook voor dat jij het eerste lesuur geen knorrende buik hebt.

LES 2 | 8:30 Tijd voor het eerste lesuur
Tingelingeling, de schoolbel gaat, waar kom jij… Natuurlijk ben je deze eerste schooldag gewoon op tijd! Mocht je toch wat moeite hebben met ontwaken, dan kun je in verschillende winkels een toffe én betrouwbare smartwatch shoppen. Ook voor een old school wekker kun je hier terecht. Uit onderzoek blijkt snoozen bovendien niet gezond: jouw slaap wordt onderbroken waardoor je juist vermoeider wakker wordt. Dus hup uit bed, onder de douche en aan het ontbijt!

LES 3 | 11:20 Tussenuur-vermaak
Een voordeel van de middelbare school: de vrije uren! Aan het begin van het schooljaar heb je misschien nog niet al je schoolmaterialen in the pocket. Dan kun je het tussenuur mooi gebruiken om op jacht te gaan naar jouw nieuwe tools. Een agenda, pennen, schriften en een flitsende backpack van Marpa Lederwaren om alles in te vervoeren. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, topprestaties vragen om passend gereedschap. Wie weet valt jouw oog nog op een leuke outfit. Zie je er goed uit, dan voel jij je ook een stuk beter. Klinkt logisch toch.

LES 4 | 13:00 Pauze
Naar dit moment heb je uitgekeken. Eindelijk voluit kletsen met je vriend(inn)en en hét moment om te shinen in de aula met jouw gloednieuwe lunchbox, saladeshaker en waterfles van HEMA. Af en toe mag je jezelf natuurlijk ook trakteren op iets lekkers. Onze tip: ga in de pauze vooral naar buiten om een frisse neus te halen. Al is het maar even, de buitenlucht doet goed en zorgt ervoor dat je hersenen er weer tegen kunnen! 

LES 5 | 15:05 Nu al nablijven?
Nablijven, veel middelbare school studenten maken het een keer (of iets vaker) mee. 😉 Wellicht heb je nog wat lessen te leren, maar als je moet nablijven kun je er natuurlijk maar beter het beste van maken. Hopelijk heb je een lekkere snack van Benjamin Dropshop en een fijn boek in je tas. Gebruik dit moment om nog even te studeren voor die toets of alvast je huiswerk voor de volgende dag te maken. 

LES 6 | 17:00 Jij hebt veel in huis(werk)
Wie slim wil zijn, zal toch echt zijn huiswerk moeten maken. En huiswerk maken is een feestje! Naast een supertof schrift met kleurrijke pennen om je huiswerk te maken en een studieproof-outfit mist er nog één ding om studeren écht feestelijk te maken, namelijk: de slingers! En die moet je toch echt zelf ophangen. Is de concentratie even zoek? Dan doet een noise cancelling headphone van Blokker wonderen. Nu dat uurtje voorbij is gevlogen, heb je nog genoeg tijd om in Cityplaza te shoppen en te chillen met jouw vrienden.

Veel succes dit jaar en have fun!