Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Black Friday Week

20 november 2023 - 26 november 2023

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Dit jaar pakken we het in Cityplaza groots aan en daarom beleef je van 20 t/m 26 november Black Friday Week. Een week voor échte shopprofessionals, want zeg nu eerlijk: shoppen in deze week staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Dansend door Cityplaza
Hoge kortingen en gave acties klinkt als een goed feestje. Gelukkig is er op vrijdag 24 en zaterdag 25 november dan ook het bijbehorende entertainment en muziek aanwezig. Strek je even uit en show je beste dancemoves tijdens het shoppen, zo kan jij er weer tegenaan en door naar de volgende winkel!   

Programma
Vrijdag 24 november
Op vrijdag zijn er tussen 17.00 en 20.30 uur optredens van Beatz Dance Studio, de Bubble Ladies, Glitter mini en Disco Mirror Dance. Als klap op de vuurpijl komt de enige echte Samantha Steenwijk optreden in Cityplaza. De populaire volkszangeres start om 20.00 uur met een spetterende show. Er is maar één regel: je moet heel hard meezingen!

Zaterdag 25 november
Ook op zaterdag is er genoeg te beleven in Cityplaza! Ga tussen 12.00 en 16.00 uur op de foto bij de Polaroid Girls en geniet om 13.00 uur en 13.45 uur nog een keer van het optreden van Beatz Dance Studio op het Middenplein.

Shoppen tijdens Black Friday Week
Black Friday Week is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭). De ondernemers verwennen je deze dagen namelijk graag met gigakortingen en -acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!