Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Blog: Gegarandeerd succes in de liefde bij Cityplaza

31 januari 2020

Is dit dan de Valentijn waarbij jij eindelijk het hart van jouw crush verovert? Hopelijk wel, maar als je echt een grote kans van slagen wil hebben dan is Cityplaza the place to be. Met al het aanbod dat hier te vinden is, kan het toch ook haast niet misgaan? Helemaal niet als je dit stappenplan volgt.

Stap 1: de juiste outfit

Een goede eerste indruk begint met de juiste outfit. Om jezelf helemaal mooi aan te kleden of om een compleet nieuwe outfit aan te schaffen, zit je bij Cityplaza helemaal goed. Loop eens binnen bij Esprit, Het Kledinghuis, New Yorker of Van Dal Mannenmode. Mocht hij of zij niet onder de indruk zijn van je nieuwe outfit, dan kan diegene maar beter even binnenwandelen bij Specsavers.

Stap 2: liefde gaat door de maag

Zo, je hebt eindelijk die date geregeld. Tijd voor de volgende stap: eten. Zoals je vast al wist, gaat liefde door de maag. Gelukkig biedt Cityplaza ook hier uitkomst. Van een gezellig kopje koffie bij Black Souls Coffee tot een uitgebreid 3-gangen diner bij Proeflokaal Bregje en alles daartussen in. Bij Cityplaza ontbreekt het niet aan keuze voor jou en je (potentiële) geliefde.

Stap 3: seal the deal

Nu jullie allebei nog aan het nagenieten zijn van het lekkere eten, is het tijd voor de laatste stap. Wat is nu een betere manier om iemand voor je te winnen dan een mooi cadeau. Cityplaza heeft een enorm aanbod. Voor de klassiekers onder ons kan er een bosje rozen gehaald worden bij BloemenVaria of een paar glinsterende oorbellen bij Sluijsmans Juwelier, of Lucardi. Misschien ben je al wat zekerder van je zaak en geef je leuke woonartikelen van Xenos. Jullie gaan na het volgen van dit stappenplan toch al bijna samenwonen. heb je er zelf ook nog wat aan.

Conclusie

Je hebt dus eigenlijk maar twee dingen nodig om deze Valentijn gegarandeerd succes te hebben: Cityplaza en dit stappenplan. Good luck!