Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winactie: in het nieuw naar Carré!

18 augustus 2022

Altijd al met je moeder, oma, vriend óf vriendin als een echte ster behandeld willen worden? Nu is het jouw kans! Cityplaza geeft namelijk in samenwerking met Koninklijk Theater Carré in Amsterdam een compleet verzorgde avond weg voor twee personen. Hebben we je aandacht? Lees dan hieronder verder hoe je kans maakt! 


Een avond om nooit te vergeten, want je wint...

⭐️ Shoptegoed ter waarde van €250 om jullie outfits samen te stellen
⭐️ Twee vrijkaarten en borrelarrangement voor Oscar in Koninklijk Theater Carré

Dit klinkt geweldig! Hoe maak ik kans om deze prijs te winnen?

Hoe gaaf is het om een heerlijk avondje uit te mogen meemaken! Lees daarom goed hoe jij kans kan maken op dit onvergetelijk mooie cadeau.  

  1. Vul het inschrijfformulier hieronder in (voor jezelf, of iemand die jij dit gunt).
    *Minimale leeftijd om deel te nemen aan deze actie is 18 jaar.
  2. Hou je e-mail in de gaten, want uit de aanmeldingen kiezen wij twee winnaars.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Doe mee!

Op vrijdag 2 september nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars. Veel succes!

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Koninklijk Theater Carré?
Ik bevestig hiermee mijn deelname aan deze actie en ga akkoord met de actievoorwaarden

Oscar in Carré

Koninklijk Theater Carré en Scapino Ballet presenteren: Oscar, een hommage aan Oscar Carré, met dans, theater, circus én live muziek van Blaudzun. Choreograaf Ed Wubbe laat zich inspireren door Oscar’s visionaire blik in combinatie met zijn kleurrijke en dramatische leven. De filmische, emotionele nummers van Blaudzun vormen de ideale score voor Nederlands oudste dansgezelschap dat zijn allereerste theateroptredens in 1946 in Carré gaf. Met Oscar viert Koninklijk Theater Carré haar 135-jarig bestaan.

Oscar wordt gespeeld in de piste-opstelling van Carré. Optredens in deze beroemde piste worden door artiesten en publiek vaak als magisch ervaren. In deze piste vierde Oscar Carré triomfen met zijn circus- en paardenshows. Oscar wordt een voorstelling in de geest van Carré waar van oudsher alle theatergenres te zien zijn. Met het voltallig dansersensemble van Scapino, acht circusartiesten, Blaudzun en zijn zeskoppige band smelten in Oscar vele disciplines samen.