Vandaag geopend 12:00 - 18:00

De Cityplaza Cadeaukaart: precies wat mama wil!

22 april 2021

Home is, where… mama is natuurlijk! En op Moederdag zetten we deze speciale vrouw graag in een heerlijk voorjaarszonnetje! Maar wat geef je iemand die alles heeft wat haar hartje begeert? Wij adviseren: de Cityplaza Cadeaukaart! Dit handige cadeau raakt iedere moeder recht in het hart én je geeft zo 50 winkels cadeau! Geloof je ons niet? Lees dan snel verder om uit te vinden waarom…

Moeders mooiste
Moeders en shoppen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu ze de winkel weer zonder afspraak mag bezoeken kun jij haar een extraatje meegeven in de vorm van de Cityplaza Cadeaukaart. Deze is namelijk in te zetten bij verschillende fashion-ondernemers in ons winkelcentrum, zo kan ze langsgaan bij: Vero Moda, Mango, Sams, The Athlete’s foot en Comma.

Diamonds are a girls best friend, en moeders zijn geen uitzondering op de regel. Een sieraad voor je moeder kies je echter niet zomaar uit. Gelukkig is de Cityplaza Cadeaukaart bij een aantal pareltjes van juweliers in ons winkelcentrum in te leveren. Zo kan ze haar ogen de kost geven bij: Caraat juweliers, Sluijsman juweliers of Strego juweliers.

Voor de (huis)moeders
Is jouw moeder altijd bezig met het bouwen van een warm en knus nestje? Dan kan ze de Cityplaza Cadeaukaart inleveren bij Kookshop de Pepermolen. Want één ding is zeker: ze heeft nooit genoeg pannen, bordjes of bakgerei. Over bakken gesproken; bij een vers baksel hoort natuurlijk een heerlijk bakkie koffie of thee. Gelukkig is de cadeaukaart ook bij Simon Levelt in te leveren.

Nieuwe mama’s
Is ze recent moeder geworden? Dan staat alles in het teken van de kleine spruit en die moet natuurlijk ook verwend worden. Door de Cityplaza Cadeaukaart te geven aan de kersverse moeder geef je mama een uitje cadeau naar Name it en heb je gelijk de kleine verwend. Win-win, toch?

Jammie mammie
Ze zeggen niet voor niets: liefde gaat door de maag. Met een lekker cadeau zit je tijdens Moederdag dus altijd gebakken. Nu we het toch over gebak hebben, bij Multivlaai vindt ze vast een smaakvolle verrassing. Naast vlaaien hebben ze daar ook macarons en schattige mini-vlaaitjes. Daar zegt toch niemand nee tegen? Is ze toch meer een snoepkont? Then she can bring the Cityplaza Cadeaukaart to the candyshops: Jamin en Dropshop Benjamin.

Moeder natuur
Wil je je moeder helemaal zien op fleuren? Dan hebben wij het adres waar ze gegarandeerd helemaal opbloeit; Bloemenvaria. En je raad het misschien al, ook hier kun je de Cityplaza Cadeaukaart inleveren.

Is jouw moeder op een andere manier groen? Dan kan ze de kaart inzetten voor een lokale boodschap bij Altas Versmarkt of fair trade decoratie uitkiezen bij de Wereldwinkel en De Ruilfabriek.

Kortom; het maakt niet uit wat voor soort moeder jij hebt, maar één ding staat vast. Ze verdient het flink verwend te worden tijdens Moederdag en dat kun je doen met de Cityplaza Cadeaukaart! Geef op deze manier niet één, maar 50 winkels cadeau! 

Bestel hem nu hier!