Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Eerste Dunkin’ Donuts selfiespot van Nederland!

31 maart 2022

Donut fans opgelet! Wij zijn trots te mogen vertellen dat de eerste Dunkin’ Donuts selfieroom van Nederland is geopend in Cityplaza! Deze heerlijke kamer is de nieuwste toevoeging aan de Be Your Selfie Tour. 🍩 #beyourselfietour

De Dunkin’ room & gratis donuts

Dit weekend kun jij genieten van deze tasty selfiekamer. Jezelf omsingelen met donuts, wie wil dat nou niet? 😉 Om de opening te vieren, delen we gratis donuts uit! Bezoek je de Dunkin’ room? Dan ontvang je je 2e donut gratis, tot 8 mei. Post je met de hashtags #dunkin en #beyourselfietour op Instagram? Dan maak je tot 8 mei wekelijks kans op een doos vól met donuts. 😍 De Dunkin’ selfiespot zit naast de Bagels & Beans.

Exclusieve pre-access

Op donderdag werd deze kamer feestelijk geopend, met exclusieve pre-access voor onze volgers op onze socials. Ze zijn verwend met gratis donuts én professionele fotografie! 📸 Heb je je kans gemist? Donut worry! Volg ons dan snel op Facebook en Instagram voor exclusieve updates en winacties!

Openingstijden

Kom dit weekend langs, want de #beyourselfietour is deze zaterdag én zondag geopend van 12:00 tot 17:00. En tijdens de meivakantie zijn we van woensdag t/m zondag geopend. 🕛


Dat wordt genieten! Scoor jouw gratis ticket hieronder.


P.S. Heb jij een overheerlijke foto gemaakt in een van de selfiespots? Deel deze op Instagram met de hashtag #beyourselfietour en maak iedere week kans op een Cityplaza Cadeaukaart van €25!