Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Glamourday

30 september 2023 - 30 september 2023

De oplettende bezoeker heeft de gave fashion paspoppen vast al gespot in het centrum. Deze staan er natuurlijk niet zomaar… Zet zaterdag 30 september met hoofdletters in je agenda; het is weer tijd voor Glamourday! En dat betekent, fashion, beauty én korting! Ben jij erbij?

 
Een sprankelend programma πŸ’„

Glamourday is hét uitje voor jou en je shopbuddies. Op zaterdag 30 september verandert Cityplaza van 11:00 tot 16:30 uur in een waar fashion walhalla met op iedere hoek van het centrum een verrassing.

Inspireer jezelf met de laatste trends tijdens de mobiele fashionshow of leg jezelf in de watten op het beautyplein. De fabulous dragqueens Beppie Bijsient en Jeremy Hazeleger stelen samen met jullie de show en de DJ van Funky 500 zorgt voor het echte feestje met zijn glitterauto en swingende deuntjes. 🎢 

Naast alle festiviteiten geniet je tijdens Glamourday ook van héél veel korting. Omdat onze ondernemers zo enthousiast zijn, hebben zij exclusieve acties voor jullie. Daar kun jij nu al gebruik van maken! Scan de QR-code in het centrum of claim jouw kortingsvoucher hieronder.

12:00 – 16:00 uur: Mobiele fashionshow

Rol de rode loper maar uit, wat Glamourday is natuurlijk niet compleet zonder een fashionshow! Van 12:10-13:00 uur, 13:30-14:20 uur en 14:50-15:40 uur worden de tofste outfits en accessoires geshowd, terwijl de modellen door de gangpaden van Cityplaza paraderen. πŸ’ƒπŸ•ΊDe leukste item van Shoeby, ONLY & SONS, MS Mode, Anna van Toor, Name It, Open32, Norah, Ziengs, Koster Schoenmode en Only for Men komen voorbij!    

11:00 – 16:30 uur: Beautyplein 

Heb jij altijd al jouw glamourlook willen perfectioneren? Daar gaan we jou bij helpen! Op het beautyplein kun je terecht voor de laatste haar-, nagel- en visagie trends.

Of je nu op zoek bent naar die glamoureuze krullen of een snelle touch-up, de getalenteerde specialisten van Beauty Bureau werken met hoogwaardige producten om jouw style een frisse upgrade te geven. Tapparfum van De Ruilfabriek Conceptstore staat klaar om jou het beste geurtje te adviseren!  En, om jouw look compleet te maken laat je je nagels lakken in jouw favoriete kleur(en)! πŸ’… Deze make-over mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Sta model bij de fotowand en maak tijdloze foto's! 

Onze dragqueens zijn er klaar voor! Zien we jou ook op Glamourday? ✨