Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Tips voor een speciale Moederdag

4 mei 2020

Op 10 mei is het Moederdag, maar dit jaar zal je het waarschijnlijk niet vieren zoals voorgaande jaren. Een gezellig dagje weg of lunchen is nu namelijk niet het ideale cadeau. Woon je niet bij je moeder? Dan is het misschien zelfs niet mogelijk om op bezoek te gaan. Daarom hebben wij alle tips op een rijtje gezet om jouw moeder te verrassen en haar zo een onvergetelijke Moederdag-op-afstand te bezorgen.

Ontbijtje op bed
Wie denkt aan Moederdag, denkt wellicht aan een heerlijk ontbijtje op bed. Misschien kan je nu zelf niet aanwezig zijn om binnen te wandelen met een dienblad vol lekkers, maar bestellen kan nog wel! Bij Bakker Bart Nieuwegein hebben ze nu het Bezorgontbijtje; verse broodjes, croissantjes, beleg en verse jus voor een fijne prijs en je kunt het (veilig) thuis laten bezorgen! Is jouw moeder niet zo van het ontbijten, maar meer van het dineren? Wij tippen Proeflokaal Bregje en Shabu To Go voor een uitgebreid diner of overheerlijke sushi box.

Liefde gaat door de maag
Wie houdt er nu niet van brownies, taart of chocolade.. Ze zeggen dat liefde door de maag gaat, dus steek zelf de handen uit de mouwen en breng een dagje door in de keuken. Dit maakt het nog persoonlijker en kan je jouw creatie mooi zelf komen langsbrengen (met 1.5 meter afstand). Bij Xenos vind je allerlei bakspullen. Nog even naar Albert Heijn of Jumbo voor alle ingrediënten en bakken maar! Niet zo’n bakwonder? Bestel dan iets lekkers bij Multivlaai of loop binnen bij Jamin of Dropshop.

Quarantaine boosters
Heel Nederland is aan het puzzelen, dus grote kans dat jouw moeder ook al wat stukjes heeft gelegd. Dit kan je natuurlijk extra bijzonder maken door een puzzel te laten maken bij HEMA met jullie favoriete kiekje samen. Niet zo’n spelletjes fan? Wellicht dat ze nu thuiswerkt en iedere werkdag begint met een kopje koffie/thee. Bij Simon Levelt ben je dan 100% op het goede adres. Bekijk hier leuke cadeaupakketten.

Verwenpakketje
Koken en thuis juf spelen, een call terwijl de kinderen in de gordijnen hangen of juist het gebrek aan contact? Kortom: Verdient jouw moeder het om eens goed in de watten gelegd te worden? Stel dan een verwenpakketje samen! Een heerlijke geurkaars van Rituals, mooie oorbellen van Lucardi of een leuk pakket van Douglas; altijd goed. De finishing touch van dit pakket? Een heerlijke wijn van Gall & Gall!

Fleur op!
Zo’n kleurrijk persoon als je moeder verdient op Moederdag wat extra kleur in haar leven. Laat daarom een bloemetje bezorgen van BloemenVaria (inclusief leuk kaartje).

Stay safe en een fijne Moederdag gewenst aan iedereen!


Speciale acties voor Moederdag

Barista Café
Verras jouw moeder met een Barista Brunch inclusief een leuke giftbox!
Moederdag Brunch box: €15,- per persoon te bestellen vanaf 2 personen. Een speciale Moederdag Brunch met een croissant en clotted cream en aardbeien, een Red Velvet Brownie, Kaneelscone, vers belegde broodjes en een aardbeien-mango smoothie. Inclusief een giftbox voor mama.
Familie Brunch box: € 45, voor 2 volwassenen en 2 kids (tot 12 jaar). Een Brunch box voor het gezin, om mama extra in het zonnetje te zetten! Een box vol lekkers zoals croissantjes, vers belegde broodjes, huisgemaakte Barista gebakjes, een aardbeien-mango smoothie, voor de kids een Barista puzzel en kleurboek en een giftbox voor Mama. Reserveer hier. 

Gall & Gall
Houdt je moeder van een lekker glaasje wijn of een likeurtje? Bij Gall&Gall hebben ze cadeaupakketten. Speciaal voor Moederdag hebben zij ook de MOM Gin en de Gordon's SICI Lemon. Van een lekkere fles wijn of bubbels kunnen wij natuurlijk ook een mooi cadeau maken en ook voor alcoholvrij hebben ze ook goede opties! Alles wordt natuurlijk leuk ingepakt!

Bakker Bart
Ontbijtservice van Bakker Bart Nieuwegein. Vanaf 12.50 p.p. (Vanaf 2 personen). Je kunt kiezen uit ‘Goedemorgen bezorgontbijt’ en ‘Lekker uitgebreid bezorgontbijt’ Bestel online via www.bakkerbart.nl, bel 030-820 11 42 of mail naar nieuwegein.markt@bakkerbart.nl.

Simon Levelt
Een echte omhelzing zit er even niet in, maar een ‘hug in a mug’ is een heerlijk alternatief. Simon Levelt verkoopt de leukste thee- en koffie cadeaupakketten

Rituals
Moederdag gift set express. Verwen de moeders in je leven met een gift set van The Ritual of Sakura of The Ritual of Ayurveda. Rituals kan het gratis thuisbezorgen!