Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Nieuw: Play & Relax met LEGO

22 februari 2023

Tijdens Play & Relax met LEGO laten de kids ongestoord hun creativiteit de vrije loop. Terwijl zij hun droomwereld in bouwsteentjes creëren, kun jij even relaxen!   

Zaterdag 25 februari opent Play & Relax met LEGO in Cityplaza! Elk weekend, en in de voorjaars- en meivakantie elke woensdag t/m zondag, vermaken kinderen tussen 12:00-16:00 zich met de populaire bouwstenen op Raadstede 60. Terwijl de kids even zoet zijn, rust jij lekker uit in de relaxruimte. En dat is niet alles... de mooiste creaties gaan met een prijs naar huis! 😏

Wedstrijd  🏆

Als beloning voor hun harde werk en indrukwekkende creaties, kunnen de kinderen héle mooie prijzen winnen. Hoe? In de vakanties is er elke dag een jury aanwezig om één winnaar uit te kiezen. Wanneer Play & Relax met Lego alleen in het weekend open is, worden de creaties de volgende week in de etalages tentoongesteld. Neem je vrienden, oma of oppas mee om de creaties te bewonderen en stem! Surf via de QR-code op de etalage naar deze pagina en stem op het mooiste, creatiefste, origineelste of grappigste bouwwerk.


In de weekenden zijn er drie winnaars en deze worden de vrijdag na het weekend bekendgemaakt. Je maakt kans op een cadeaubon ter waarde van €20, €15 of €10 van Intertoys! 🤩

Let op, het weekend van 29 en 30 april is het laatste weekend! De winnaars van deze twee dagen worden op de dag zelf bekend gemaakt.