Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Nieuw: de max mobiel!

28 september 2022

De Max Mobiel is een klein elektrisch autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten van A naar B brengt. De Max Mobiel rijdt vanaf 11 oktober, je kunt nu alvast je ritje boeken! Boek bij The Point aan de balie, bel naar 06 20 11 10 22.

Voor wie is de Max Mobiel

Wil je op bezoek bij familie? Heb je een tandartsafspraak? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Wil je even winkelen op Cityplaza? Of moet je hond naar de dierenarts? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de Max Mobiel voor maar € 1! Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep waardoor je overal voor de deur afgezet kan worden. Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin! 

De Max Mobiel rijdt vanaf 11 oktober! Boek aan de balie van The Point of bel naar 06 20 11 10 22.

Mobiliteit is voor iedereen belangrijk!

Mobiel zijn is belangrijk voor iedereen, maar niet vanzelfsprekend. Zeker niet als je slecht ter been of mindervalide bent en je niet zelfstandig kunt reizen.

Daarom is er de MAX Mobiel!

MAX Mobiel is een elektrisch aangedreven twee persoonsvoertuig voor mensen die hulp nodig hebben bij het reizen en geen eigen vervoersmiddel hebben. Met de MAX Mobiel kunt je korte ritjes maken. Bijvoorbeeld een bezoekje aan een winkel, famillie of iemand in het ziekenhuis.

Wie bestuurt de MAX Mobiel?

De MAX Mobiel wordt bestuurd door goed opgeleide vrijwilligers die je graag komen ophalen. De MAX Mobiel is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. De vrijwilligers helpen je bij het in en uitstappen en in de kofferbak is er ruimte voor een inklapbare rolstoel een rollator of voor jouw boodschapjes.

 

We zoeken vrijwilligers!

Wil je ook chauffeur worden? 
Ben jij sociaal aangelegd, lijkt het je wat om in het leuke en gekleurde wagentje rond te rijden? Heb je minstens een halve dag per week de tijd en minimaal een brommerrijbewijs? Dan zoeken wij jou! 

Wij verzorgen de rijtraining met bijbehorend certificaat en omdat we soms te maken hebben met kwetsbare cliënten zal een VOG (verklaring omtrent gedrag) van kracht zijn. Meld je aan via 06 20 11 10 22, of mail naar maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl.

Wil je liever planner worden?
Ben je secuur, en ben je een aantal uren per week beschikbaar? Join us! De ritjes worden door ons telefonisch aanspreekpunt minimaal 24 uur van tevoren in de Google agenda genoteerd. Hierdoor weten de chauffeurs precies hoelaat ze waar worden verwacht. Jij bewaakt deze planning en zorgt dat de chauffeur geïnformeerd is over eventuele bijzonderheden.

Je meldt je aan via 06 20 11 10 22, of mail naar 
maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl.