Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Opening horecaformule Robuust

14 juni 2021

Vanaf 23 juni is het horecaleven in Cityplaza een hotspot rijker. Met de komst van horecaformule Robuust speelt Cityplaza in op de toekomstplannen om een breder aanbod van horeca en ook leisure in de avonduren te kunnen bieden. Waar Cityplaza van oorsprong een sterke fashion & (dag) horeca functie heeft, versterken we hiermee de bestaande avondhoreca met de toevoeging van dit mooie concept. Door de unieke en centrale ligging op de Markt is dit pand (550 m2) met groot terras een echte eyecatcher op Cityplaza.

Over Robuust
Robuust opent haar deuren op de Markt en betrekt een opvallend pand met een eigentijdse uitstraling. Door de unieke en centrale ligging op de Markt is dit pand (550 m2) met groot terras dan ook een echte eyecatcher op Cityplaza.

“The more you celebrate your life, the more there is in life to celebrate.” Even genieten van het moment en het nu. Hoe vaak doen we dat? Weg uit de drukte en tijd maken voor jezelf, partner, vrienden of kinderen. Robuust koestert dit soort momenten en zorgt dat alle zintuigen ook écht genieten; van hun sfeervolle ambiance tot vernieuwend en culinair assortiment. ROBUUST staat voor eigentijds, toegankelijk en bereikbaar. Een goede prijsstelling samen met de kwaliteit en gasten staan centraal. 's Ochtends, 's middags of ‘s avonds; het team van gepassioneerde professionals staat klaar de gehele dag voor je klaar. En natuurlijk is het betaalbaar, want eten en genieten op niveau hoeft volgens hen niet duur te zijn.

 

Wil jij op de hoogte blijven van de opening van Robuust? Houd dan onze Instagram en Facebook in de gaten!