Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Opening Parkeergarage

2 september 2021

De parkeergarage van Cityplaza is vernieuwd! Binnenkort vindt een feestelijke opening plaats die gekoppeld is aan een winactie.

Wat is er nieuw?

Dit jaar heeft de parkeergarage van winkelcentrum Cityplaza een grondige vernieuwing ondergaan. Tijdens deze verbouwing is de garage geheel opgeknapt. Allereerst is de garage voorzien van enkele speciale MIVA en gezins-parkeerplekken. Daarnaast zijn de wanden van de parkeergarage voorzien van mooie lichtwanden die oude gebouwen uit Nieuwegein projecteren. Daaronder vallen het Stadhuis Nieuwegein, Onderwijzerswoning Nicolaaskerk, Langhuisboerderij Oudersvrucht, Bogen Nieuwegein winkelcentrum, Raadhuis Jutphaas, Ophaalbrug in de sluis van Vreeswijk, Villa Johanna, Play & Relax speeltuin, Huis Oudegein in Stadspark, Rijnhuizerbrug, Bewaarschool Oude Sluis, Beatrix sluis Nieuwegein, Watertoren Nieuwegein, Poldermolen Oudegein, Point of View woontoren , Nicolaaskerk, Het schippershuis in Vreeswijk, Museum Warsenhoeck en de Willem Alexanderschool.

Ook is de garage wit geverfd waardoor deze nu een mooie, frisse uitstraling heeft. Door het nieuwe kleurensysteem is het gemakkelijker om je auto terug te vinden. Elke zone in de parkeergarage is namelijk vanaf nu verbonden aan de kleuren oranje, geel, blauw of paars en door de nieuwe routing is het even gemakkelijk om je weg naar buiten te vinden. 🌈 

Feestelijke opening

De opening van de nieuwe parkeergarage zal op donderdag 9 september plaatsvinden. De wethouder zal symbolisch als eerste parkeren in de garage, waarna deze officieel is geopend. Dan kan het parkeren beginnen!

Winactie

Om de opening van de nieuwe parkeergarage extra te vieren kun je van 9 t/m 12 september de eerste twee uur gratis parkeren in P1. Daarnaast kun je in deze periode een aantal prijzen winnen. Om kans te maken op deze prijzen hoef je alleen te parkeren op Cityplaza P1. Vind je na een dag shoppen een gouden enveloppe onder je ruitenwisser? Dan ben jij de gelukkige winnaar van een van de vele prijzen! 🏆 De prijzen bestaan onder andere uit parkeerkaarten, autowaskaarten en Cityplaza cadeaukaarten.

Cityplaza wenst de bezoekers van de nieuwe parkeergarage veel veilige kilometers! 🚗