Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Street Art Nieuwegein

7 juni 2024 - 4 augustus 2024

Ontdek de magie van 3D street art tijdens onze adembenemende live paintingsessies! Op 7, 8 en 9 juni zullen 12 getalenteerde kunstenaars van over de hele wereld naar Nieuwegein komen om hun nieuwe kunstwerken live te creëren. Dat wil je niet missen! Na dit weekend is de expositie officieel geopend. De kunstwerken staan tot eind augustus tentoongesteld en rondom deze prachtige werken zullen verschillende events en workshops georganiseerd worden. Vergeet niet de expositie route op de plattegrond te volgen en selfies te maken om kans te maken op mooie prijzen!

Street art Nieuwegein wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek de tweede verdieping, Nieuwegeinse markten, Theater de Kom, Citymarketing Zie meer in Nieuwegein, Mooi Rijnhuizen, City, Cityplaza en Gemeente Nieuwegein.

Workshop voor kids en teens

Ook aan de jongere kunstliefhebbers hebben we gedacht! Tijdens de expositie organiseren we een speciale gratis workshops voor kids en teens. Ze krijgen de kans om deel te nemen aan een inspirerende workshop, waarbij ze zelf een kunstwerk kunnen maken onder begeleiding van ervaren kunstenaars. Een geweldige manier om hun creativiteit te uiten en te ontdekken!

Plattegrond en route

Benieuwd naar de locaties van de verschillende kunstwerken? Klik op de button hieronder om de plattegrond te bekijken en loop de route langs alle adembenemende creaties!


Street art Nieuwegein wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek de tweede verdieping, Nieuwegeinse markten, Theater de Kom, Citymarketing Zie meer in Nieuwegein, Mooi Rij
nhuizen, City, Cityplaza en Gemeente Nieuwegein.