Vandaag geopend 12:00 - 18:00

The Closet Sale

1 oktober 2022

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Cityplaza! Van donderdag t/m zondag is er de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hier je ticket!

Voor het komende half jaar zoekt The Closet Sale van donderdag t/m zondag elke dag nieuwe ondernemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig.

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Op donderdag/vrijdag (09:30 - 18:00), zaterdag (10:00 - 17:00) of zondag (12:00 - 17:00) ben je trotse eigenaar van je eigen shop aan Raadstede 27. De betaling per inschrijving is €25 en je levert bij de opening een borg in van €50 euro bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd wordt de winkel voor je geopend. De borg wordt netjes opgeborgen bij The Point en ligt klaar om te worden opgehaald wanneer alles akkoord is. 
*Lees alle informatie in de FAQ & algemene voorwaarden van deelname onderaan de pagina. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@cityplaza.nl

Schrijf je hier in voor The Closet Sale: 

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Cityplaza omver met jouw fantastische stijl.
Succes!  

*Algemene voorwaarden
*FAQ The Closet Sale