Vandaag geopend 10:00 - 18:00

The Closet Sale

1 januari 2024

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Cityplaza! Van donderdag t/m zondag is er de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hier je ticket!

The Closet Sale zoekt van donderdag t/m zondag elke dag nieuwe ondernemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg tweedehands kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig.

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Op donderdag/vrijdag (09:30 - 18:00), zaterdag (10:00 - 17:00) of zondag (12:00 - 17:00) ben je trotse eigenaar van je eigen shop aan de Boogstede, in het pand waar nu de tap parfum winkel zit! Individueel betaal je €25 (zondag t/m woensdag) of €40 (donderdag t/m zaterdag) voor een ticket. Ben je met twee, of meer personen? Koop dan eenmalig een groepsticket van €55 (zondag t/m woensdag) of €70 (donderdag t/m zaterdag). Je levert bij de opening een borg in van €50 euro bij de huismeester. De borg wordt netjes opgeborgen bij The Point en ligt klaar om te worden opgehaald wanneer alles akkoord is. Schrijf je onder aan de pagina in!

Let op! The Closet Sale is enkel bedoeld voor de verkoop van tweedehands kleding, accessoires en homedeco. Wil jij als ondernemer, webshop of met een ander commercieel doeleinde proefdraaien in Cityplaza? Dat kan in de Pop-Up Shop! Klik hier voor meer informatie. 

Schrijf je hier in voor The Closet Sale: 

LET OP!
The Closet Sale is enkel bedoeld voor tweedehands kleding, accessoires en home deco. Andere, nieuwe of zelfgemaakte producten zijn helaas niet toegestaan.

 

 

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Cityplaza omver met jouw fantastische stijl.

Succes!  

*Algemene voorwaarden
*FAQ