Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Uitgesteld: Be Your Selfie Tour

15 november 2021

UPDATE: UITGESTELD! Vanwege de huidige maatregelen is er besloten om de Be Your Selfie Tour uit te stellen. Maar wees niet getreurd, er wordt achter de schermen hard gezocht naar een nieuwe datum. Stay tuned, stay selfie!

Wat krijg je als je een pretpark, engel, winkelcentrum, eenhoorn, snoep en teddyberen in een knálroze blender mengt? De meest Instagrammable experience ever: namelijk de Be Your Selfie Tour! Hier kan je op maar liefst dertien verschillende selfiespots de mooiste foto’s maken.

Be Your Selfie Tour in Cityplaza Nieuwegein!
Draai aan het Be Your Selfie rad, waan je in een (letterlijk) omgekeerde wereld, transformeer in een engel, neem een duik in een ballenbak of word besties met een mega teddybeer. Waar je ook voor kiest, blijf vooral jezelf! Laat fantasie de vrije loop, test de grenzen van je creativiteit en maak van jouw dromen werkelijkheid. Wees schaamteloos. Wees jezelf. Leg het moment vast! Probeer álle poses die je kunt verzinnen en deel jouw creaties met de wereld. Bewaar je foto’s goed, want hiermee kun jij hele gave prijzen winnen!

Heb jij er al zin in? Hou onze website en socials in de gaten voor updates!