Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Huren in Cityplaza. 

Je eigen ambachtelijke verswinkel midden in every.deli, dé versstraat van Cityplaza is dichterbij dan je denkt. Er is nog plek voor een warme bakker of patissier, vishandel, kaasspecialist, groentespeciaalzaak en bloemist. De every.deli versstraat is gelegen op een drukbezochte locatie in het centrum, tegenover een full-service Albert-Heijn supermarkt.

Ondernemers in every.deli versterken elkaar
Als ondernemer in de every.deli versstraat lift jouw zaak mee op de populariteit van bekende namen en aantrekkelijke buren. De juiste combinatie van versondernemers maakt every.deli voor iedereen commercieel de beste plek. Dat vinden wij niet alleen, maar dat blijkt ook uit onderzoek in andere versstraten. Via Cityplaza kom je daarnaast met andere ondernemers in contact en krijg je alle hulp en ondersteuning om alles uit je zaak te halen.

Dat is dichterbij dan je denkt.
Want bij Wereldhave -eigenaar van Cityplaza- geven we ondernemers graag de ruimte. Denken we met je mee bij het realiseren van je plannen. Gaan we samen op zoek naar de beste locatie. En blijven we – ook nadat het huurcontract getekend is – actief met elkaar samenwerken.

Samen verder praten over jouw mogelijkheden in Cityplaza Nieuwegein?
Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier, mail of App direct met Niels Keulen.
We helpen je graag! 

Cityplaza is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer.

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.

Voor meer informatie over Wereldhave en onze centra bezoek de website van Wereldhave.