Vandaag geopend 10:00 - 18:00

First Access | Extra plekjes The Closet Sale

4 oktober 2022

Oh nee toch! Je kledingkast puilt uit, je hebt zó veel interieurspullen dat Marie Kondo er een paniekaanval van zou krijgen en The Closet Sale in Cityplaza is al helemaal volgeboekt. Wat nu? 

We bieden je graag toch de kans een plekje te bemachtigen voor The Closet Sale. Vul onderaan de pagina jouw gegevens in op de reservelijst om first access te krijgen op nieuwe plekjes. Wij laten het jou als eerste en exclusief weten wanneer er weer nieuwe plekken vrijkomen. Hou je mailbox dus goed in de gaten!

Dus, Marie-Kondo er op los, stop alles wat je weg wil doen in een doos en bewaar deze nog even. Wie weet run jij binnenkort toch nog voor één dag je eigen kledingzaak in Cityplaza.

Hoe werkt het?

Geef je via onderstaand formulier op voor first access op de extra plekken. Tegen de tijd dat er een plekje vrijkomt of er dagen bijkomen, krijg jij als eerste een mail. Schrijf je dan direct in via deze pagina en claim je plekje bij The Closet Sale in Cityplaza. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hou dus je mail goed in de gaten!

First access lijst The Closet Sale

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Wat is The Closet Sale

Tussen 10 en 5 op zaterdag of 12 en 5 op zondag ben je trotse eigenaar van je eigen shop aan Raadstede 27. De betaling per inschrijving is €25 en je levert voor opening een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend. De huismeester zorgt ervoor dat de borg netjes bij The Point wordt opgeborgen en klaar ligt om te worden opgehaald wanneer alles akkoord is. Lees hier meer over The Closet Sale.

*Algemene voorwaarden

Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@cityplaza.nl