Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

P
Pets Place

Dierenwinkel Nieuwegein 

Voor je lieve huisdier wil je altijd het beste. Dankzij de dierenwinkel in Cityplaza Nieuwegein kun je hier goed voor zorgen. Met een ruime keuze in dierenvoeding en snacks, speeltjes en manden, maar ook aquaria, terraria en kooien vind je altijd waar je naar op zoek bent voor jouw beestje.
Door het grote assortiment koop je hier alles voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel, vis, paard en zelfs pluimvee; van elke leeftijd en ieder ras. Zoek je speciaal voer, een mooi nieuw hok of een extraatje op dierendag, dan ga je in de dierenwinkel van Cityplaza Nieuwegein zeker slagen!

Openingstijden dierenwinkel 

De meeste dieren hebben weinig besef van tijd, maar voor hun baasjes zijn de openingstijden van de dierenwinkel in Cityplaza Nieuwegein wel van belang. Zo heb je op vrijdagavond tijdens de koopavond en iedere zondag overdag ruim de mogelijkheid om die ene boodschap voor jouw trouwe huisdier zonder problemen te halen!

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.