Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkels

Lunch Nieuwegein 

Wil je lunchen in Nieuwegein? Winkelcentrum Cityplaza heeft veel gezellige zaken waar je kunt aanschuiven voor een lekker kopje koffie, thee of sap met een vers broodje of een lekkernij erbij. Om de keuze voor de juiste lunchroom wat makkelijker te maken, hebben we voor jou een handige overzichtspagina. Hier vind je een lijst met alle lunchrooms van winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein.

Lekker lunchen in Nieuwegein 

In winkelcentrum Cityplaza heb je de mogelijkheid om uitgebreid te lunchen of om even snel een middaghap te halen. Zo kun je daarna weer snel door met winkelen of naar jouw volgende afspraak. Bij de lunchrooms kun je terecht voor verse broodjes, sandwiches of panini’s, (huisgemaakt) gebak en lekkernijen, borrelhapjes en smoothies. Eet je liever biologisch? Dat is geen probleem in het grootste winkelcentrum van Nieuwegein. Het biologische lunchaanbod is minstens zo lekker en divers!

Het terras op of binnen lunchen? 

Uiteraard ben je afhankelijk van het weer als je gaat lunchen, zeker in Nederland. Maar wanneer het seizoen het toelaat kun je heerlijk op het terras lunchen in Nieuwegein. Is het wat minder prettig weer? Dan hebben wij altijd nog het gezellige en overdekte gedeelte van Winkelcentrum Cityplaza.

Groepslunch 

Wil je met een grote groep gaan lunchen in Nieuwegein? Dan is het uiteraard slim om van te voren even te bellen met de desbetreffende lunchroom in Cityplaza. Zo heb je de mogelijkheid om duidelijk aan te geven met hoeveel personen jullie komen en of jouw gezelschap graag gebruik wilt maken van het terras als deze open is of liever binnen plaatsneemt.

Openingstijden lunchrooms Nieuwegein 

Wil je zeker weten dat je niet voor een dichte deur staat als je wil gaan lunchen in Nieuwegein? Klik dan hier op de lunchroom waar je graag in de middag komt eten. Dan komen de openingstijden direct tevoorschijn.

Let op: op zondag zijn de openingstijden anders ten opzichte van de overige weekdagen

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.