Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

C
Cosmo Hairstyling
T
Team Kappers

Kapper in Nieuwegein Cityplaza 

Heb je een bad hair day, ben je toe aan een nieuwe coupe of kleur of heb je genoeg van je huidige kapsel? Na je bezoek aan één van de kappers in Cityplaza Nieuwegein kom je als herboren thuis!
Jouw haar is in goede handen bij de professionals, die er iedere dag voor zorgen dat iedere klant tevreden de deur uitloopt. Kom gezellig langs en laat je adviseren, de ervaren haarstylisten denken altijd met je mee en zorgen er altijd voor dat je een look krijgt die perfect bij je past. Knippen, föhnen, stylen, kleuren: jouw kapper heeft het allemaal in de vingers!

Openingstijden kapper Nieuwegein 

Om er voor te zorgen dat je doordeweeks vanuit je werk of na school ook nog in de gelegenheid bent om er op je best uit te zien, hebben de kapsalons in Cityplaza ruime openingstijden. Zo loop je je bezoek aan de kapper nooit mis en is die bad hair day snel verleden tijd.

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.