Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

Sportwinkel in Nieuwegein Cityplaza 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hardloopoutfit, comfortabele sportschoenen of een nieuwe slaapzak voor je naderende kampeervakantie: bij één van de sportwinkels van Cityplaza slaag je altijd. 

Zeven dagen per week geopend, dus er is altijd een goed moment waarop je even gezellig langs kunt komen. Laat je adviseren door één van de experts in de sportwinkel van jouw keuze of kijk rustig rond. Het grote assortiment zorgt voor een ruime keuze, waar je ook naar op zoek bent. Bekijk de grote collectie outdoor artikelen, de verschillende soorten sneakers in alle kleuren van de regenboog of sportkleding in alle soorten en maten.

Parkeren bij Cityplaza

Een aantrekkelijk voordeel is dat je zonder probleem én dichtbij kunt parkeren in Winkelcentrum Cityplaza. Onder het winkelcentrum is namelijk voldoende parkeergelegenheid. Je hoeft daarom nooit ver te lopen naar de sportwinkel van jouw keuze, en op de terugweg is lang sjouwen met zware tassen niet nodig.

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.