Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

A
Amina's Handmade
C
Cityplaza Kledingreparatie & Stomerij

Stomerij in Nieuwegein Cityplaza 

Ervaring en vakkennis spelen een centrale rol bij de stomerijen van Cityplaza in Nieuwegein. Niet alleen gaat iedere stomerij in Cityplaza uiterst deskundig en voorzichtig met alle kledingstukken om, je mag daarnaast de nieuwste reinigingstechnieken én oog voor het milieu verwachten.
Of het nu gaat om het laten reinigen van een trouwjurk na je bruiloft, het opfrissen van je gordijnen uit de woonkamer, het wassen van je slaapzak na een festival of een grote partij textiel van een bedrijf; de experts van de stomerij staan voor je klaar om kleding en linnen weer als nieuw te maken.

Parkeren bij Cityplaza 

Een ander aantrekkelijk voordeel is dat je zonder probleem én dichtbij kunt parkeren in Winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein als je met de auto naar de stomerij van jouw keuze wilt rijden. Onder het winkelcentrum is namelijk voldoende parkeergelegenheid. Het is daarom nooit ver lopen naar één van de stomerijen: lang lopen met zware tassen vol linnengoed niet nodig.

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.