Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

D
Dirck III Slijterij
G
Gall & Gall

Slijterij Nieuwegein in Cityplaza 

Voor de ruimste keuze in alcoholische dranken kom je naar Cityplaza. De beste slijterijen van het winkelcentrum beschikken over een groot assortiment in bier, wijn, fris en andere sterke dranken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor glazen. Heb je een gezellig feestje en is er extra glaswerk nodig, is je huidige servies toe aan een update of is er een aantal glazen gesneuveld? In Cityplaza is er altijd een slijterij waar je slaagt voor nieuw glaswerk en andere drankaccessoires en -attributen.

Grootste assortiment drank

Als je op zoek bent naar een geschikt cadeau in de vorm van een mooie fles wijn of een leuk bierpakket, ben je bij één van de slijterijen in Cityplaza Nieuwegein aan het goede adres. De experts bieden je deskundig advies en weten altijd de juiste fles voor de juiste gelegenheid te vinden.
Likeur, wijn, bier, whisky, maar ook port, sherry en vermout vind je in veel varianten bij de slijterij van Cityplaza.

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.