Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

A
Albert Heijn Nieuwegein
D
Dirk supermarkt
J
Jumbo

Supermarkt Nieuwegein Cityplaza

Op zoek naar een supermarkt in Nieuwegein? Voor jouw dagelijkse boodschappen bent je bij winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit meerdere supermarkten met ieder een ruim en compleet assortiment aan bijzondere producten. Of je nu op zoek bent naar boodschappen voor een makkelijke hap, een diner voor twee of voor een groot familiefeest, bij deze supermarkten kun je altijd terecht!

Biologische supermarkt Nieuwegein

Voor de bewuste shopper is er een biologische supermarkt aanwezig in het winkelcentrum. In deze supermarkt vind je alleen maar eerlijke, natuurlijke en verse producten. Nieuwsgierig naar het biologische aanbod van de supermarkt? Neem dan snel een kijkje op de betreffende winkelpagina's. 

Winkels Cityplaza: ruime keuze

Naast de vele producten die je in de supermarkt in het boodschappenmandje kunt doen, is er meer te vinden in het winkelcentrum. Voor diverse verse bakkerijproducten en lekkernijen doe je jouw aankopen bij de bakker. Ben je op zoek naar verse producten zoals een stuk kaas, noten of exotisch fruit, kom dan langs bij een van de verswinkels of de delicatessenwinkel, waar je tevens meteen het een en ander kunt proeven.

Supermarkten Nieuwegein openingstijden

De ruime openingstijden van de supermarkten zorgen ervoor dat je na het winkelen of na een werkdag nog genoeg tijd hebt om jouw boodschappen te doen. Zo kun je jouw ideale dag shoppen combineren met alle boodschappen die je nodig hebt. Daarnaast zijn de supermarkten ook iedere zondag geopend. Wil je direct weten wanneer jouw favoriete supermarkt in Nieuwegein geopend is? Bekijk dan altijd de betreffende winkelpagina zodat je goed voorbereid bent! 

Parkeren bij Cityplaza

Een aantrekkelijk voordeel is dat je gemakkelijk en dichtbij kunt parkeren in Winkelcentrum Cityplaza. Onder het winkelcentrum is er voldoende parkeergelegenheid. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken dat je ver moet lopen met alle boodschappen. 

Haal de dagelijkse boodschappen in huis, parkeer dichtbij, geniet van een hapje en een drankje in een van de restaurants en bezoek de leukste winkels in winkelcentrum Cityplaza. Veel winkelplezier!

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.

Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza.